woensdag 12 oktober 2011

Welkomstfeestje

Afgelopen zaterdag was het zover. Op de dag dat Yue Lin precies twee maanden bij ons was hebben we een geweldig welkomstfeest gehad. Het was er ook perfect weer voor. Het feestje hebben we gehouden in een gemeenschapscentrum bij ons in de buurt waar we een zaaltje, een sportzaal en een bar en een grote hal tot onze beschikking hadden. En al die ruimtes hadden we ook wel nodig want we hadden veel mensen uitgenodigd en er zijn ook veel mensen gekomen. Er zijn 107 volwassenen geweest en 67 kinderen. En al die kinderen konden mooi ravotten in de sportzaal met ballen, touwen etc. etc. Ook hadden we er een grote tafel met kleurboeken neergezet.
Yue Lin is 's morgen eerder naar bed gegaan, want ze moest natuurlijk ook om 15.00 uur kant en klaar zitten. Alles verliep op rolletjes thuis dus dat slapen was gee probleem. Ze heeft geslapen van 11.30 uur tot 13.30 uur. Erik heeft haar mooi aangekleed en ik, Jessica, was nog in de zaal om de laatste voorbereidingen te treffen.
En om 15.00 uur kwamen de eerste gasten al. Tjonge zeg wat een bezoek. Geweldig was het. Yue Lin is overladen met cadeau's en aandacht. En ze vond het allemaal wel best. Ze heeft lange tijd in het campinbedje gezeten/gestaan en vermaakte zich met haar nieuw gekregen speelgoed. Vier vriendinnen stonden achter de bar en hebben iedereen voorzien van koffie / thee/ fris / cakejes/ snoep/ chips etc. etc. Super was dat. We hebben ons nergens druk over hoeven  maken. Meiden nogmaals hartelijk bedankt. Rond half zes was het afgelopen en liep de zaal weer langzaam leeg. Volgens ons heeft iedereen het heel gezellig gevonden. Wij ook!! We hebben niet heel veel mensen persoonlijk kunnen spreken, helaas. Maar ja, het ging er ook om dat jullie Yue Lin konden zien.

Eenmaal thuis om een uur of 19.00 uur hebben we nog samen met mijn ouders en Karin friet gegeten en is Yue Lin om een uur of 21.00 uur naar bed gegaan. En ze is als een blok in slaap gevallen. Uitgeteld was ze. Maar oh wat zijn we trots op ons meisje. Ze heeft het super gedaan. Ze is alleen maar vrolijk geweest en heeft niet gehuild. Helemaal nergens om.
Yue Lin je bent een schat. ( maar dat wist je al)


1 opmerking: