zaterdag 15 oktober 2011

Prikken

Donderdag heeft Yue Lin haar eerste twee vaccinaties gehad hier in Nederland. Alles moet opnieuw. Het chinese vaccinatieschema is niet betrouwbaar volgens de kinderarts en het RIVD. Dus was het vandaag de beurt aan de DKTP en de Pneumokokken. Dit gebeurde op het consultatiebureau. Ik heb haar gelijk maar weer laten wegen en ze woog nu 8,2 kilo. Dus is ze weer wat gegroeid in gewicht. De vaccinaties heeft ze in haar bovenbeentjes gehad en dat was natuurlijk even huilen. Maar een koekje doet wonderen. Maar tijdens haar middagslaapje begon ze toch pijn te krijgen in haar beentjes want ze werd na drie kwartier helemaal overstuur wakker. Haar een paracetomolzetpil gegeven, maar de slaap was uit natuurlijk.  's avond is ze eerder naar bed gegaan en heeft ze een super nacht gehad. Ze heeft van half acht tot half negen 's morgens geslapen. Maar de rest van de dag was ze toch niet helemaal haarzelf. Een beetje hangerig en allemaal op schoot willen zitten. Ook haar middagslaapje was weer geen succes. En toen kwam er ook nog bij dat we gisteravond i.v.m. het dopen van Yue Lin even naar de kerk moesten gaan. Nu hadden we bedacht om mijn moeder op te laten passen. Zij is diegene die ze het meest toelaat op dit moment. We hadden haar voor een Bumba DVD gezet en zijn toen 'stiekum' weggegaan. Maar mijn moeder zei dat toen we deur uitgingen het al mis was. Ze was helemaal overstuur. En ze is pas weer stil geworden toen we weer thuis waren. Wel heel erg begrijpelijk vanuit haar oogpunt. (alhoewel moeders het zelf ook niet leuk vond om weg te moeten gaan natuurlijk).
Maar hierdoor was het gaan slapen ook gelijk weer mis gisteravond. Steeds weer huilen. Uiteindelijk is ze vannacht om half twee uitgeput in slaap gevallen nadat ze anderhalf uur bij ons in bed heeft gelegen. Hopelijk gaat het vanavond allemaal weer wat beter.

Yue Lin op haar Hippie Skippy

1 opmerking:

 1. Hè hè, eindelijk heb ik jullie weer gevonden op het www. Ik was zo benieuwd hoe het met jullie ging. Zo te lezen heel goed. Fijn hoor. En wat hebben jullie toch een prachtige dochter!

  Ik hoop dat er nog veel blogs gaan volgen.

  Groetjes,
  Miranda
  trotse moeder van Linouk en Kaj

  BeantwoordenVerwijderen