vrijdag 14 september 2012

Opa en Oma 40 jaar getrouwd.

Op woensdag 12 september hadden we feest. Opa en oma waren 40 jaar getrouwd. En dat was dus feest. 's Morgens zijn we bij op en oma op de koffie geweest en mocht Yue Lin haar zelfgemaakte cadeau aan opa en oma geven.

Na haar middagdutje zijn we met een afgeladen auto naar de feestlocatie gegaan. Want vanaf 17.00 uur hadden we een feest met de hele familie en alle vrienden van opa en oma. En wij zouden als gezin allemaal op de feestlocatie blijven slapen 's nachts. Maar eerst zijn we nog met de (bijna) hele familie op de foto gegaan. Helaas staan mijn broer en schoonzus met de kinderen er niet bij op omdat zij in Amerika wonen.



 
Na een hele gezellige avond waarbij we heerlijk gegeten hebben ging Yue Lin rond half tien naar bed. Want ze viel zowat letterlijk om van de slaap. Wel weer een beetje spannend want ze sliep in (haar eigen) campingbedje bij ons op de hotelkamer. Maar gelukkig sliep ze al snel. toen wij rond middernacht naar bed gingen was ze even wakker en heeft ze wel een tijdje wakker gelegen, maar ze heeft niet gehuild. 's Morgens werden we allen rond half acht wakker. En om negen uur zijn we met zijn allen aan het ontbijt gegaan. Oh oh wat was dat lekker. Zo hebben we een stevige bodem gelegd voor de rest van de dag. Want om een uur of half elf zijn we richting de Julianatoren gegaan in Apeldoorn. Het werd een prachtige dag met mooi weer. En iedereen heeft genoten deze dag.


Bedankt opa en oma!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten