zaterdag 23 juni 2012

Bruiloft

Afgelopen donderdag had Yue Lin voor het eerst in haar leventje een bruiloft. De broer van haar papa ging trouwen met onze lieve schoonzus.
We hebben een mooie dag gehad samen met het bruidspaar en de familie. En Yue Lin heeft het supergoed gedaan. Ze is 's middags tijdens de kerkdienst naar huis geweest om te slapen maar hier heeft ze maar kort gebruik van gemaakt. Het was blijkbaar toch wel vreemd dat oma haar naar bed bracht. De rest van de dag is ze erbij geweest tot 's avonds 23.00 uur. En dat zonder huilen of vervelend gedrag. Echt helemaal trots zijn we op haar. En dan nu een paar foto's.2 opmerkingen:

  1. ziet er mooi uit en jullie ook prachtig hoor

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zien jullie er prachtig uit en wat heeft jullie meisje het goed gedaan zeg. Opblijven tot 23.00 uur zonder blikken of blozen, dat wordt later een echte nachtbraker.

    Nog even over die leeftijdsontheffing. In Nederland gaat men uit van een maximaal leeftijdsverschil tussen oudste ouder en kind van 40 jaar. Ikzelf ben 44 jaar en 9 maanden en dit zou betekenen dat ons kindje niet jonger zou mogen zijn dan 4 jaar en 9 maanden. Blijkbaar is dit wel het geval en dus moet er ontheffing worden aangevraagd. Deze wordt in principe altijd verleend als er al een eerste adoptie-kindje in het gezin is, want dat weegt zwaarder dan het leeftijdsverschil. Toch word ik ontzettend zenuwachtig van het feit dat het zo lang duurt. Zouden ze nu dan toch een keer een uitzondering maken? Vanalles spookt door mijn hoofd, dus het zou goed zijn als ze ons morgen uit ons lijden zouden verlossen.

    Groetjes Marlou

    BeantwoordenVerwijderen