zondag 13 mei 2012

Mama's eerste moederdag EN papa's verjaardag

Vandaag was het in alle opzichten een bijzondere dag. Mijn eerste moederdag en Erik ook nog jarig. Dus was het vanmorgen één en al cadeau's in bed. Arme Yue Lin.....en geen cadeaus voor haar. Gelukkig snapt ze het nog niet zo goed en is ze zeer 'happy' met al het inpakpapier. Ontbijten op bed houden we niet van dus hebben we samen gezellig beneden gegeten. Ik ben verwend met een zefgemaakt bloempotje met een aardbeienplantje en een heerlijke doucheschuim van LIEF. Dit heb ik van Yue Lin gekregen. Verder een mooi woonplaid en twee kussens voor op de bank. Erik heeft een mooie foto van Yue Lin gekregen.
En dan nog een cadeautje waar Yue Lin hopelijk ook plezier van zal hebben namelijk een DVD scherm voor in de auto.Ook nog bij de oma's op visite geweest en daar heeft Yue Lin een mooie kleurplaat voor gemaakt.
Dus een gezellige dag. De verjaardag van Erik hadden we gisteren al gevierd samen met onze zwager en schoonzus. Allemaal (bijna) tegelijk jarig dus drie vliegen in één klap. Toen hebben we een gezellige BBQ gehad. Gelukkig zaten we binnen.

En dan nu nog een leuke foto van Yue Lin op de trampoline.

1 opmerking:

  1. Wat een mooie foto.
    Erik zal hier ontzettend blij mee zijn geweest.
    Nog gefeliciteerd trouwens.

    Groetjes Marlou

    BeantwoordenVerwijderen