woensdag 18 april 2012

Hiep Hiep Hoera Yue Lin is 2 jaar!!!!

Vandaag was het een bijzondere dag. Yue Lin is twee geworden. Haar eerste verjaardag bij ons. Gisteravond hebben wij (papa en mama) de kamer versierd met slingers en ballonnen. Vanmorgen was ze rond half acht wakker en hebben we haar samen toegezongen. En zoals iedere morgen was ze in een goeie bui en had ze dikke schik. Daarna nog even dollen bij papa en mama in bed en toen samen naar beneden want daar stond het cadeau. Fantastisch was het. Toen ze de kamer in kwam was het één en al oooohh's en aaaaaah's. Ze kwam ogen tekort en ze kukelde zowat ondersteboven terwijl ze steeds naar boven keek. Haar cadeau stond in de keuken en toen ze daar aankwam weer hetzelfde. Allemaal oooh's en aaaah's. En daar stond haar cadeau. Een echte glijbaan. Eentje die wel drie keer zo hoog is als haarzelf. Maar het bloemetjes (tafel) kleed, die over de glijbaan lag, vond ze eigenlijk ook wel heel erg mooi. Ambi, ambi (= allemaal bloemen in YL taal). Gelukkig durfde ze wel direct van de glijbaan af. Om 10.00 kwamen de beide oma's en later kwam opa ook nog. En vanmiddag na haar middagdutje kwam de rest van de invasie. De woonkeuken tot indoorspeeltuin omgebouwd en in de kamer was een theekransje van zussen, schoonzussen en vriendinnnen van mama. Het was een gezellige boel. En Yue Lin heeft de hele dag genoten. Ze was de hele dag blij en happy. Ze doet haar naam echt eer aan, want Yue betekent blijdschap. Verder spreken de foto's voor zich.
Papa was er ook hoor vandaag!! Maar geen foto's. deze volgen nog!!!

1 opmerking:

  1. Zo bijzonder, de eerste verjaardag samen met je kind. En zo te lezen is ze flink verwend (Heeeeeeeeeeeeel herkenbaar) en zo hoort het ook.
    Geniet lekker verder van deze tweejarige peuter, want voordat je het weet is ze een kleuter. De tijd vliegt echt voorbij (als je tenminste niet ergens op hoeft te wachten).
    Lieve groetjes van Marlou

    BeantwoordenVerwijderen