dinsdag 26 juni 2012

Leuke plaatjes

Computerfreak met luiermuts

Kunstgras maaien???

Ik wacht net als jullie allemaal op de zon!!

Mama.....wat is er!!!

YL: Mama!!!
M: Ja
YL: Wat is er??
M: Niks of bv. mama is aan het strijken..

of

YL: Mama!!
YL: Wat is er??
YL: Niks!!

Dit is wat ik zo'n beetje 100 keer op een dag hoor. Al weken lang. En als papa thuis is betrekt ze hem ook in dit vragen spelletje. Steeds weer bevestiging zoeken. En wij maar trouw antwoorden. Maar eerlijk gezegd ben ik er soms wel een beetje klaar mee. Dus heb ik net een tijd helemaal niet geantwoordt. De vragen blijven komen, maar ik hoop dat dit dan op den duur wel wat afneemt.

En ach het klinkt wel heel schattig en wij weten dat bevestiging goed voor haar is dus....

zaterdag 23 juni 2012

Bruiloft

Afgelopen donderdag had Yue Lin voor het eerst in haar leventje een bruiloft. De broer van haar papa ging trouwen met onze lieve schoonzus.
We hebben een mooie dag gehad samen met het bruidspaar en de familie. En Yue Lin heeft het supergoed gedaan. Ze is 's middags tijdens de kerkdienst naar huis geweest om te slapen maar hier heeft ze maar kort gebruik van gemaakt. Het was blijkbaar toch wel vreemd dat oma haar naar bed bracht. De rest van de dag is ze erbij geweest tot 's avonds 23.00 uur. En dat zonder huilen of vervelend gedrag. Echt helemaal trots zijn we op haar. En dan nu een paar foto's.



donderdag 14 juni 2012

Een echte Nederlander

Sinds gisteren is Yue Lin in het bezit van haar eigen Nederlands Paspoort. Ze was natuurlijk al officieel Nederlander sinds ze bij ons is maar door alle procedures die daarna nog komen is het nu dus pas helemaal echt af. Een fijn gevoel geeft dat. We mochten haar Chinese paspoort houden in originele staat. En daar zijn we ook blij mee. Het pasje van de IND hebben we helaas in moeten leveren en ook niet weer terug gekregen. Nou ja... jammer dan.